Menu

Content

Breadcrumb

Način plaćanja i dostava

Svi modeli burmi se rade isključivo po narudžbini. Prilikom naručivanja potrebno je da kupac ostavi avans od 20% dok se ostatak plaća pri preuzimanju burmi.
Burme se mogu platiti gotovinom ili karticama i to Visa, Maestro, Mastercard i Dinacard.


Plaćanje čekovima građana

Zlatara Panić Vam nudi burme na odloženo plaćanje čekovima na 3 mesečne rate bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.
Plaćanje burmi čekovima na rate moguće je samo u našem prodajnom objektu. Ukoliko naručene burme želite da platite čekovima, neophodno je da lično dođete u našu radnju.
Kupovina burmi  na rate može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

Dostava i plaćanje pouzećem

Ukoliko niste iz Beograda, burme možete naručiti telefonom ili putem mejla  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U ovom slučaju burme će Vam biti poslate kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Zlatara Panić Vam pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije. Zlatara Panić Beograd, Outlet Burme - Novi sad, Niš, Pančevo i širom Srbije kurirskom dostavom.